Plattegrond station Zwolle

Op de plattegrond station Zwolle kunt u gemakkelijk zien hoe de verschillende sporen gelegen zijn en welke kant u op moet lopen om het busstation naast station Zwolle te bereiken. Een plattegrond station Zwolle kunt u via de website van de Nationale Spoorwegen vinden. Op de website van de NS gaat u met de muis naar het kopje 'Reisinformatie' en kiest u vervolgens voor de menuoptie 'Trein- en stationsvoorzieningen'. Vervolgens klikt u op de link 'Voorzieningen op het station' en zoekt u op station Zwolle. Op de volgende pagina krijgt u alle voorzieningen te zien die aanwezig zijn op station Zwolle. Onderaan de pagina vindt u een link naar de plattegrond station Zwolle. Om de plattegrond station Zwolle te kunnen openen, hebt u een programma nodig dat pdf-bestanden kan lezen. Een voorbeeld van een dergelijk programma is Adobe Reader.

Hoofdingang station Zwolle

Op de plattegrond station Zwolle kunt u al snel zien dat de hoofdingang van station Zwolle aan de noordzijde gelegen is, evenals het busstation van Zwolle. Aan deze kant van het station vindt u eveneens de taxistandplaats. Aan de noordwestzijde van station Zwolle vindt u een grote fietsstalling. Aan de noordoostzijde en zuidkant van station Zwolle is eveneens een kleinere fietsenstalling te vinden. Op de plattegrond station Zwolle kunt u verder zien dat, gezien vanaf de noordzijde van het station, het eerste spoor dat u tegenkomt spoor 1 is. Dit loopt verder door tot spoor 9. Aan de noordwestzijde vindt u de sporen 12 en 13, en aan de noordoostzijde de sporen 15 en 16.

Station Zwolle

Kaartenautomaten

Kaartenautomaten en NS-informatiepunten vindt u op de plattegrond station Zwolle aan zowel de noord- als zuidzijde van het station. Toiletten en wachtruimtes vindt u aan de noordzijde van het station. Reist u binnenkort naar station Zwolle en bent u er niet zeker van dat u de weg snel kunt vinden, dan kan het handig zijn de plattegrond station Zwolle uit te printen en met u mee te nemen.